Volg ons op:

feestboxen van De Pluk

Organiseer jij binnenkort een party en mogen we je helpen bij de versiering, gepersonaliseerd of via één van onze feestboxen? Klik eens door ons assortiment. Deze feestboxen werden door onze cliënten gemaakt in het atelier. Je kan ze huren bij De Pluk.

...
Klik hier en ontdek de feestbox K3
...
Klik hier en ontdek de feestbox Jeans
...
Klik hier en ontdek de feestbox Fleurig
...
Klik hier en ontdek de feestbox Jungle
...
Klik hier en ontdek de feestbox Vive le Vélo
...
Klik hier en ontdek de feestbox Western
...
Klik hier en ontdek de feestbox Zwanen
...
Klik hier en ontdek de feestbox Superhelden
...
Klik hier en ontdek de feestbox Sunshine
...
Klik hier en ontdek de feestbox Tropical
...
Klik hier en ontdek de feestbox Blauw
...
Klik hier en ontdek de feestbox Piraten
...
Klik hier en ontdek de feestbox Unicorn - Regenboog
...
Klik hier en ontdek de feestbox LEGO
...
Klik hier en ontdek de feestbox Peaky Blinders

 De leukste attenties voor Moeder- en Vaderdag vind je hier

Bij ons vind je alles om je mama (of plusmama, pleegmama, oma, moemoe, bomma of omi, aanstaande mama,...) of papa (of pluspapa, pleegpapa, vake, bompa of opa, aanstaande papa,...) te verrassen. 

Zei er iemand 'vormsel', 'communie' of 'lentefeest'?

Voor al wie in de lente naar een feest mag, hebben we een kaartje dat daar perfect bij past!

Organiseer je zelf een feest, vergeet dan niet om eens te gaan kijken naar onze feestboxen. Daarin vind je de leukste versiering, helemaal in het thema van je feest. Mag het voor jou nog meer gepersonaliseerd, laat het ons dan zeker weten!

Voor de beste juf of meester...

Ah, het einde van het schooljaar is altijd reden voor een feestje, toch? En om dat jaar af te sluiten is het ook fijn om die supertoffe juf, meester, sportleraar,... eens extra te bedanken. Daar hebben we aan gedacht! In onze winkel vind je in juni een heleboel mooie creaties voor die warme 'dank je wel'.

Op kamp?

Trekken je (klein/mete/pete)kinderen, je vrienden of jijzelf eropuit met de jeugdbeweging? Dan kan je bij ons terecht voor leuke, handgemaakte kampspulletjes. Van kampkaartjes over waszakken tot tandenborstelzakjes: we hebben het allemaal! 

Altijd leuk om post te krijgen, toch? Bij ons vind je originele kampkaarten en voor de allerkleinsten vind je een invulkaart. De vuile ravotkleren uit je valies houden? Dat doe je met onze waszakken! En wil je je tandenborstel veilig opbergen na iedere poetsbeurt? Dat kan in de tandenborstelzakjes.

Onze laatste nieuwtjes