Volg ons op:

tijdelijke thema's bij De Pluk

Ben je op zoek naar een leuke kaart of een geschenkje voor de eindejaarsperiode, voor Moeder- of Vaderdag, voor een vormsel, communie- of lentefeest, voor de juf of meester of voor een jonge kampeerder? Klik dan zeker eens door ons assortiment! Al de mooie creaties die hier ziet, werden door onze cliënten gemaakt in het atelier!

Haal de kerstsfeer in huis dit eindejaar!

Wanneer de sint vertrokken is, toveren we onze winkel om en brengen we hem helemaal in kerststemming.

 De leukste attenties voor Moeder- en Vaderdag vind je hier

Bij ons vind je alles om je mama (of plusmama, pleegmama, oma, moemoe, bomma of omi, aanstaande mama,...) of papa (of pluspapa, pleegpapa, vake, bompa of opa, aanstaande papa,...) te verrassen. 

Zei er iemand 'vormsel', 'communie' of 'lentefeest'?

Voor al wie in de lente naar een feest mag, hebben we een kaartje dat daar perfect bij past!

Organiseer je zelf een feest, vergeet dan niet om eens te gaan kijken naar onze feestboxen. Daarin vind je de leukste versiering, helemaal in het thema van je feest. Mag het voor jou nog meer gepersonaliseerd, laat het ons dan zeker weten!

Voor de beste juf of meester...

Ah, het einde van het schooljaar is altijd reden voor een feestje, toch? En om dat jaar af te sluiten is het ook fijn om die supertoffe juf, meester, sportleraar,... eens extra te bedanken. Daar hebben we aan gedacht! In onze winkel vind je in juni een heleboel mooie creaties voor die warme 'dank je wel'.

Op kamp?

Trekken je (klein/mete/pete)kinderen, je vrienden of jijzelf eropuit met de jeugdbeweging? Dan kan je bij ons terecht voor leuke, handgemaakte kampspulletjes. Van kampkaartjes over waszakken tot tandenborstelzakjes: we hebben het allemaal! 

Altijd leuk om post te krijgen, toch? Bij ons vind je originele kampkaarten en voor de allerkleinsten vind je een invulkaart. De vuile ravotkleren uit je valies houden? Dat doe je met onze waszakken! En wil je je tandenborstel veilig opbergen na iedere poetsbeurt? Dat kan in de tandenborstelzakjes.

Onze laatste nieuwtjes