Volg ons op:

woonhuis De Berken

Ter Loke woonhuis De Berken 1

Ik heb een vraag over een verblijf bij De Berken

Contacteer Kim Gielen  
Tel. 014 61 20 17

Mail naar Kim

 

De Berken
Heilanders 11
2350 Vosselaar

De Berken ligt aan de rand van het centrum van Vosselaar.

Je kan er voltijds wonen of een aantal vaste dagen per week. Je hebt een eigen kamer en je kiest zelf hoeveel je deelneemt aan het groepsleven. Je familie en vrienden zijn altijd welkom.

In onze keuken koken we lekker en gezond. We hebben een mooie tuin

Je begeleider ondersteunt je bij het waarmaken van je plannen, samen met je familie, vrienden, vrijwilligers of andere diensten.

Om in De Berken te wonen heb je een persoonsvolgend budget nodig. Dit is een budget op maat waarmee je zorg en ondersteuning kan kopen. Je krijgt dit van de Vlaamse overheid. Meer informatie hierover vind je op de website van het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap).

Bel of mail ons even voor een gesprek. We helpen je graag verder! Ter Loke is lid van ArTuSa, een samenwerkingsverband van 11 voorzieningen voor mensen met een beperking. Binnen ArTuSa zoeken we als partners samen naar de ondersteuning die jij nodig hebt. Dus ook wanneer we bij Ter Loke even geen open plaats hebben in onze woonhuizen, helpen we jou graag met je zorgvraag.

Wat onze cliënten vinden van De Berken

“Begeleiders zorgen goed voor mij. Ik had een dikke knie en ze gingen direct naar de spoed met mij. Zelf zorg ik voor Lambik en Jerom, de twee troetelvarkens van De Berken.”


Caroline


“Ik woon in De Berken en ik heb veel te doen. Ik ga naar dagbesteding De Pluk, daar kan je kiezen wat je doet. Ik brei graag, daar heb ik weinig hulp bij nodig. Eén keer per week help ik ook nog in een koffiezaak in Turnhout. Ik bedien met de glimlach.”


Kristel


“Ik maak elke donderdag een wandelingske met een toffe vrijwilliger, en dan samen onderweg genieten van een cola, dat is fijn.”


Nicole


“Wij zijn blij dat we samen in De Berken kunnen wonen. We vinden steun bij elkaar.”


zussen Mia en Lia


“Ik kan plezante dingen doen in De Berken. We hebben eens gebokst, ik werk in een koffiehuisje en ik ga enkele dagen per week naar De Pluk. Nu zoek ik nog iemand die samen met mij wil fietsen.”


Steven


“Ik vind het gezellig in De Berken. Het is ook fijn dat het eten lekker is en de taken duidelijk zijn.”


Eric


Ik wil graag in De Berken wonen

Hier vind je ons

Onze laatste nieuwtjes