Volg Ter Loke via:  | De Pluk

Procesbegeleiding via 1Gezin1Plan Voor- en Noorderkempen

1Gezin1Plan Voor- en Noorderkempen begeleidt gezinnen in hun vragen en zorgen. In ons team werken procesbegeleiders en eerstelijnspsychologen van verschillende organisaties samen. De gesprekken gaan door op onze dienst of bij jou in de buurt.

Ter Loke procesbegeleiding via 1Gezin1Plan 1

Hoe kunnen we jou helpen?

Bel naar 03 431 23 00. Bereikbaar op

  • Maandag van 10u tot 12u
  • Dinsdag van 15u tot 17u
  • Donderdag van 10u tot 12u
Mail naar 1Gezin1Plan

Voor wie?

1Gezin1Plan Voor- en Noorderkempen begeleidt gezinnen met kinderen en jongeren vanaf de zwangerschap tot 25 jaar. We ondersteunen gezinnen die kampen met uitdagingen en bezorgdheden binnen het gezin en op verschillende levensdomeinen.

Voor inwoners van: Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Kapellen, Malle, Schilde, Wijnegem, Wuustwezel, Zandhoven en Zoersel.

 

Hoe kan 1Gezin1Plan jou helpen?

Procesbegeleiding

Een begeleiding duurt ongeveer 4 tot 6 maanden. De gesprekken kunnen doorgaan bij je thuis of op een afgesproken plaats. De procesbegeleiders van 1Gezin1Plan luisteren naar alle vragen, bezorgdheden en wensen van jouw gezin.

Al die info gieten we samen met jou in een gezinsplan. Met dit plan gaan we aan de slag en zoeken samen met jou en je gezin wie jullie kan ondersteunen. Dit kan familie, een vriend, een hulpverlener, of een belangrijke andere zijn.

Eerstelijnspsychologisch traject 

Heb je vragen over de psychosociale of emotionele ontwikkeling van je kind of zit je met vragen over het ouderschap? Dan kan je terecht bij de eerstelijnspsychologen van 1Gezin1Plan.

De eerstelijnspsychologen kunnen een kortdurend begeleidingstraject aanbieden van ongeveer 5 à 10 sessies. De gesprekken gaan door op onze dienst of in een gesprekslokaal bij jou in de buurt.

Vertel me meer over 1Gezin1Plan Voor- en Noorderkempen

Laatste nieuws van jeugdzorg Ter Loke