Volg Ter Loke via:  | De Pluk

Vierwinden, waar zorg en recreatie samenkomen

In 2019 werd Ter Loke, via een schenking, volle eigenaar van Vierwinden. Dit prachtige domein is 4 hectare groot en omvat een bos, speelpleinen en enkele gebouwen. Vierwinden is een groene parel op wandelafstand van het centrum van Oostmalle. Het domein is omgeven door woongebied en grenst aan het Provinciaal Vormingscentrum in Malle.

Ter Loke Kamphuis Vierwinden in Malle

De toekomst van Vierwinden

Op deze plek ontwikkelen we een uniek, toekomstgericht en innovatief zorgproject in cocreatie met vrijwilligers, de buurt en andere organisaties. Zo geven we dit domein een sociale bestemming die waardevol is voor jongeren en kwetsbare groepen. Daarbij vertrekken we vanuit een goed uitgewerkte toekomstvisie en een duidelijk masterplan. Benieuwd wat dit voor jou kan betekenen?

Ik wil de toekomst ontdekken!
Ter Loke Speeltuin Vierwinden in Malle

De geschiedenis van Vierwinden

Vierwinden in Malle. Doet de naam van het domein een belletje rinkelen? Dan ben jij misschien één van de duizenden kinderen die zich uitleefden in de grote speeltuin die er van 1957 tot 2002 stond. Of misschien beleefde je met de jeugdbeweging een memorabel kamp op onze terreinen. Vierwinden heeft een rijke geschiedenis. We vertellen je er graag alles over!

Vertel me het verhaal van Vierwinden
Ter Loke op kamp op domein Vierwinden in Malle

Op kamp in Malle

Ben jij op zoek naar een leuke kampplek voor jouw jeugdbeweging? Dan ben je welkom op het 4 hectare grote Vierwinden. Je vindt er speelvelden (verhard en niet verhard) waarop jullie kampeertenten kunnen plaatsen, een speelbos en mogelijkheid om een kampvuur te houden. Benieuwd naar de ervaringen van andere jeugdbewegingen? Lees dan zeker verder!

Ik wil op kamp!

Hier vind je ons

Laatste nieuws over Vierwinden