Volg Ter Loke via:  | De Pluk

zo kan jij ons steunen

Wil je mee het verschil maken voor onze organisatie? Fantastisch! Dankzij jouw bijdrage kan Ter Loke vele mooie projecten realiseren. Je kan ons op heel wat manieren ondersteunen. Op deze pagina gidsen we je doorheen de vele mogelijkheden en vertellen we je welke projecten je kan steunen.

Via inzamelacties en projectondersteuning

Steeds meer particulieren, verenigingen en bedrijven ondersteunen onze organisatie of één van onze projecten via een inzamelactie. Zin om hiermee aan de slag te gaan? Laat het ons weten, dan bespreken we samen met jou voor welk project we het geschonken geld zullen inzetten. Jouw bijdrage maakt voor ons echt het verschil!

Via een gift met fiscaal attest

Je gift aan Ter Loke is fiscaal aftrekbaar. Als je op jaarbasis voor minstens 40 euro schenkt aan onze organisatie, krijg je van ons een fiscaal attest. Dit attest geeft je recht op een belastingvermindering van 45% op het geschonken bedrag. Je gift van €40 kost je dus uiteindelijk maar €22. Je kan storten op de projectrekening BE37 0011 0738 3928 (BNP Paribas Fortis). Vermeld bij de storting steeds je rijksregisternummer. Het fiscaal attest ontvang je in maart en dit het jaar na je gift(en).

Ter Loke zo kan jij ons steunen 1

Via schenking en legaten

Overweeg je om een schenking te doen of om Ter Loke op te nemen in je testament? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We bespreken graag samen met jou hoe je jouw nalatenschap wil inzetten. Jij zorgt er dan voor dat we onze missie - professionele zorg en begeleiding op maat aanbieden aan mensen in een kwetsbare situatie - nóg beter kunnen waarmaken. Sinds 2021 geldt een tarief van 0% voor schenkingen en legaten aan goede doelen zoals Ter Loke. Dit geldt ook voor nalatenschappen.

Welke projecten kan ik ondersteunen?

De Vlaamse Gemeenschap subsidieert de algemene werking van onze afdelingen, maar deze subsidies zijn ontoereikend voor de financiering van onze gebouwen en infrastructuur. Bovendien wordt het budget voor onze werking al sinds 2010 niet meer geïndexeerd. Daarom openden we een bankrekening voor kleine en grote giften, zodat jij de werking van Ter Loke financieel kan steunen.

Je gift kan bijvoorbeeld gaan naar de aankoop van materialen, maar ook naar noodzakelijke verbouwingen of de (her)aanleg van een tuin met speeltoestellen voor de kinderen binnen jeugd- en gezinszorg. Steun je graag een specifiek project? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Ter Loke zo kan jij ons steunen 1

Contacteer ons vrijblijvend!

Heb je een vraag of steun je graag een specifiek project? Laat het ons weten. We horen graag van je!

Contacteer Lex Vorsselmans - 014/47.04.60

Mail naar Lex

Laatste nieuws