Volg Ter Loke via:  | De Pluk

woonhuis De Loot

Ter Loke woonhuis De Loot 1

Ik heb een vraag over een verblijf bij De Loot

Contacteer Kim Gielen  
Tel. 014 61 20 17

Mail naar Kim

De Loot is een rijhuis in het centrum van Vosselaar. We bieden er een warme thuis aan 6 volwassenen met een beperking.

In De Loot kan je voltijds wonen of enkele dagen per week.

Je woont samen met vijf mensen. Jullie runnen het huishouden met hulp van de begeleiders. De begeleiders zijn op weekdagen aanwezig van 14u tot 20u. Ze zijn dus niet aanwezig in het weekend.

Je familie en vrienden zijn altijd welkom. Jouw begeleider ondersteunt je bij het waarmaken van je plannen, samen met je familie, vrienden, vrijwilligers of andere diensten.

Om in De Loot te wonen heb je een persoonsvolgend budget nodig. Dit is een budget op maat waarmee je zorg en ondersteuning kan kopen. Je krijgt dit van de Vlaamse overheid. Meer informatie hierover vind je op de website van het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap).

Bel of mail ons even voor een gesprek. We helpen je graag verder! Ter Loke is lid van ArTuSa, een samenwerkingsverband van 11 voorzieningen voor mensen met een beperking. Binnen ArTuSa zoeken we als partners samen naar de ondersteuning die jij nodig hebt. Dus ook wanneer we bij Ter Loke even geen open plaats hebben in onze woonhuizen, helpen we jou graag met je zorgvraag.

Woon je voltijds (dus 7 dagen per week) in De Loot, dan betaal je in 2024 iedere maand € 435,51 woonkosten en € 304,73 leefkosten.

Onze woonhuizen zijn erkend en vergund door het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap). Als VAPH-voorziening zijn we verplicht om de woon- en leefkosten aan te rekenen.

De bedragen die je hier op de website vindt, zijn onze standaardtarieven. Je mag ons om een uitzondering vragen. We bespreken graag met jou wat mogelijk is. Heb je een vraag hierover, neem dan even contact op met ons.

Wat onze cliënten vinden van De Loot

“In de Loot ben ik redelijk zelfstandig. Toch woon ik dicht bij mijn vader, bij gezellige cafeetjes en winkels, dat vind ik dik oké.”


Birgit


“In De Loot zijn we met ons gat in de boter gevallen met die twee ‘goei’ koks.”


Inge


Ik wil graag in De Loot wonen

Hier vind je ons

Onze laatste nieuwtjes