Volg Ter Loke via:  | De Pluk

Op zoek naar verblijf, dagbesteding of begeleiding aan huis?

Onze ondersteuning voor personen met een beperking 

Wat kunnen we voor jou doen? Bij Ter Loke luisteren we eerst naar jouw vragen. We willen weten wat jij nodig hebt of wenst. Daarna bekijken we hoe we je kunnen ondersteunen. Zo kan je bij ons komen wonen, je dag zinvol invullen en contacten leggen, maar we kunnen je ook begeleiden bij je thuis, bij ons in Vosselaar of op een locatie bij jou in de buurt.

We vinden het belangrijk dat je een betekenisvolle plaats in de samenleving inneemt. Daarom zoeken we samen met jou naar je krachten en je talenten, en naar die van de mensen die je omringen.

Naast het team van ervaren medewerkers van Ter Loke, staat ook een team van enthousiaste vrijwilligers klaar. Zij zorgen voor net dat “ietsje meer” in je ondersteuning.

Hoe kunnen we jou helpen?

Contacteer ons!

Ter Loke ondersteuning bij een beperking 1

Ik heb een vraag over begeleiding aan huis

Contacteer Lut Vanherck  
Tel. 014 60 08 90

Mail naar Lut
Ter Loke ondersteuning bij een beperking 1

Ik heb een vraag over begeleiding met verblijf

Contacteer Kim Gielen  
Tel. 014 61 20 17

Mail naar Kim
Ter Loke ondersteuning bij een beperking 1

Ik heb een vraag over dagbesteding

Contacteer Tom De Ridder  
Tel. 0491 15 81 52

Mail naar Tom

Wat onze cliënten vinden van Ter Loke

“Ik maak elke donderdag een wandelingske met een toffe vrijwilliger, en dan samen onderweg genieten van een cola, dat is fijn.”


Nicole


“Ik kan plezante dingen doen in De Berken. We hebben eens gebokst, ik werk in een koffiehuisje en ik ga enkele dagen per week naar De Pluk. Nu zoek ik nog iemand die samen met mij wil fietsen.”


Steven


“De begeleiding van De Lommer zorgt ervoor dat ik rustig ben. En dat is heel belangrijk voor mij. Ze bellen mij op en moedigen mij aan.”


Sonia


“Ik leer geregeld nieuwe dingen bij, dat vind ik tof.”


Marie


“Begeleiders zorgen goed voor mij. Ik had een dikke knie en ze gingen direct naar de spoed met mij. Zelf zorg ik voor Lambik en Jerom, de twee troetelvarkens van De Berken.”


Caroline


“In de Loot ben ik redelijk zelfstandig. Toch woon ik dicht bij mijn vader, bij gezellige cafeetjes en winkels, dat vind ik dik oké.”


Birgit


Onze laatste nieuwtjes