Volg Ter Loke via:  | De Pluk

De Want in Malle

Hoe kunnen we jou helpen?

Clusterverantwoordelijke: Truus Boenders
Stafmedewerker: Ann Jacobin
Contextbegeleiding: 03/320.96.92
Verblijf:03/3209690 - 0493/25.14.22

Blijkerijstraat 77
2390 Malle

Mail naar De Want

De Want ligt aan de rand van het centrum van Oostmalle.

In De Want begeleiden we jongens en meisjes van 12 tot 25 jaar. De naam ‘De Want’ staat voor Werken Aan een Nieuwe Toekomst. Dit doen we door het aanbieden van

In De Want werken we vanuit professionele kaders, maar wat we vooral doen, is met ons hart werken. We zijn ervan overtuigd dat we als mens betekenisvol kunnen zijn voor jongeren en hun omgeving. Gewoon door in hen te geloven zoals ze zijn, met hun krachten en uitdagingen.

 

 

We willen jouw mening horen!

Ben jij tussen 12 en 20 jaar oud en woon je in Malle, studeer je er of is het gewoon je favoriete plek? Dan willen we jouw stem horen! Wat denk jij over de thema’s die je leven beïnvloeden? Jouw mening en gedachten zijn waardevol. Daarom schotelen we je graag enkele vragen voor. Je antwoorden geven we - samen met de leidingsploegen van de Malse jeugdbewegingen - een blijvende plek op jeugd- en ontmoetingsplaatsen verspreid over de gemeente. Klinkt goed, toch?! Klik snel op de button hieronder en beantwoord de vragen!

Ik wil die vragen wel beantwoorden

“We gaan van minpunt naar winpunt.”


een jongere die we begeleiden in De Want


“Het lijkt hier een leuke groep, jullie zorgen goed voor onze dochter.”


mama P. tijdens onze Familiedag


“Vertrouwen krijgen, doet groeien.”


B., stagiaire in De Want


Omdat we jongeren en hun omgeving (context) écht willen leren kennen, luisteren we vooral veel. We luisteren naar hun kracht en hun twijfels, en naar hun dromen en angsten.

Ben jij ook benieuwd naar hun verhalen? Bekijk hiernaast dan zeker het verhaal van Anneleen. Zij vertelt je hoe een dag eruitziet in de Want. En euh, Anneleen, de muren van De Want kregen ondertussen een kleurtje. Bedankt voor je feedback!

Voor wie?

De Want begeleidt jongeren van 12 tot 25 jaar.

Kan ik me aanmelden voor De Want? 

Een verblijf in De Want is niet rechtstreeks toegankelijk. Dat wil zeggen dat je als jongere niet zelf bij ons kan aankloppen. Je komt bij ons terecht via een hulpverlener, bijvoorbeeld van een Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB), Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW), Jongeren Adviescentrum (JAC), Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG) … Deze hulpverlener doet een aanvraag via de intersectorale toegangspoort.

Hoe kan De Want me helpen?

Enkele sfeerbeelden

Hier vind je ons