Volg Ter Loke via:  | De Pluk

Op zoek naar begeleiding met verblijf of begeleiding aan huis?

Wat kunnen we voor jou doen? Bij Jeugdzorg Ter Loke luisteren we eerst naar jouw vragen. We willen weten wat je nodig hebt of wenst. Daarna bekijken we hoe we je kunnen ondersteunen.

Iedere dag geven we het beste van onszelf. Zo willen we er (mee) voor zorgen dat kinderen, jongeren en gezinnen in de jeugdhulp een levenslang netwerk hebben dat zorgt voor een gezonde hechting en een veilige, gedragen en liefdevolle leefomgeving.

We willen kansen creëren voor kinderen, jongeren en gezinnen om tot een maximale ontplooiing te komen en tot actieve deelname aan de samenleving, in het heden, maar ook met een duidelijke blik op de toekomst.

Hoe kunnen we jou helpen?

Onze locaties

“Niet is onmogelijk als we het samen doen”


Team Het Klavier


“Jullie zijn mijn helden!”


Mary, begeleid in De Kering


“De kracht van kleine stapjes kan veel veranderen”


Team De Stek


“Vertrouwen krijgen, doet groeien.”


B, stagiaire in De Want


“In het begin kwam ik toe en dacht: ‘ik heb niemand’. Mijn nestje was leeg. Toen ik vertrokken ben, was mijn nestje gevuld. Ik weet nu dat deze mensen er altijd voor mij zijn.”


een jongere, begeleid in De Stek


“De begeleiders van Het Klavier zijn heel menselijk, zorgzaam, staan naast jongeren, gebruiken humor, zorgen voor een huiselijke sfeer en dat jongeren zichzelf kunnen zijn.”


jongere, begeleid in Het Klavier


“We kiezen ervoor om het ijzer te smeden wanneer het koud is.”


Team van Scharnier (De Kering)


Ons werkingsgebied

Jeugdzorg Ter Loke ondersteunt kinderen, jongeren (tot 25 jaar) en hun gezinnen in de gemeenten die ingekleurd zijn op deze kaart. In de Stad Antwerpen begeleiden we gezinnen in Deurne, Merksem, Borgerhout en in de wijken met postcodes 2000, 2018, 2030 (Luchtbal), 2060 (Seefhoek).

Ter Loke jeugdzorg 1

En we doen nog zoveel meer…

Ter Loke is niet enkel actief in jeugdzorg, maar ook in gezinszorg en het ondersteunen van personen met een beperking.

We engageren ons om onze werking kwalitatief verder uit te bouwen. Benieuwd hoe we dit aanpakken? Neem dan gerust een kijkje in onze kwaliteitsverslagen.

De weg kwijt in het jeugdhulplandschap?

Zoek je hulp voor jouw gezin, maar weet je niet waar je het best kan aankloppen? We helpen je graag op weg en vertellen je hier waar je het best terechtkan met je vragen.

Vind de juiste hulp

Laatste nieuws van jeugdzorg Ter Loke